Néhány szó magamról, pályámról...

 

 

Liska János vagyok, előadóművész.

Eredeti szakmámat tekintve villamosmérnök végzettséggel rendelkezem, viszont boldog vagyok hogy mindkét "szakmámat" gyakorolhatom.
1996-ban részt vettem egy Máté Péter emlékműsorban. Az előadás után megkeresett egy kiadó, így született meg első lemezem a "Máté Péter emlékére" című, melyen a máig népszerű énekes, zenész zeneszerző dalait adtam elő.

A következő lemezem szintén Máté Péter emlékének szólt, "Máté Péter emlékére II." címmel.

Ezt követték többi lemezeim, melyek sorban a következők:

3. Táncolj és szeress
4. Úton vagyok
5. Szeretnélek újra megtalálni
6. Álmaimban
7. Születésnapodra (válogatás az eddigi lemezek dalaiból)

(A megjelent zenei anyagaim a Kiadványok menüpont alatt találhatóak. katt ide)

Részt vettem a TV2 Kifutó című műsorában is.

A közszolgálati és kereskedelmi rádiók rendszeresen forgatják a dalaimat, a Duna televízió Ajándék kosár című kívánságműsorában is rendszeresen kérik a felvételeimet (katt ide).

S. Nagy István 45 éves szövegírói jubileumán a "fődalt", az "Elmegyek" című nagy sikerű Máté Péter slágert én adtam elő, majd később a szövegíró-slágergyáros 75. születésnapján nagy sikerrel énekeltem el 3 dalt a Fészek Művész Klubban.


A fenti kép S. Nagy István 45 éves szövegírói jubileumi koncertjén készült a Fészek Művész Klubban. Színpadsorrend: Alex Tamás, Máté Pál, Csongrádi Kati, S. Nagy István, Tárkányi Tamara, Liska János, Berentei Péter, Payer András, Komár László - A képre kattintva az nagy méretben jelenik meg

A 6. "Álmaimban" című lemezemen S. Nagy István megtisztelt egy dalszöveggel, melyhez a zenét én szereztem. A dal címe: "Szeress úgy".

Az Országos Szórakoztató Központban 2003-ban "A" kategóriás előadóművészi vizsgát tettem.

(A televíziós műsorokban elhangzott dalokról videók a honlapomon a Média menüpontban megtekinthetőek. katt ide)